Welke raakdecoratie heb ik gekozen om mijn slaapkamer te verduisteren

Een goede nachtrust is een goed begin van de dag

Woon je langs een drukke straat en schijnen er vaker lichten binnen?  Ikzelf woon in een straat waar vrij veel autoverkeer is met tegenover ons huis een zijweg. De auto’s draaien de weg op en er schijnt licht naar binnen.  Het heeft mijn nachtrust regelmatig verstoord. Daarom ben ik op zoek gegaan naar raamdecoratie die mijn raam kon verduisteren en waarmee ik mijn privacy kon waarborgen. Ik ben toen een paar doe het zelf zaken af gegaan maar kon mijn maat niet vinden. Nu heb ik een vrij groot raam van bijna 3 meter breed en daar hadden ze niets voor.  Toen maar eens via google gezocht en ik werd al vrij snel gecharmeerd van een duo rolgordijn bij Hewo.

Deze bestaan ook in verduisterend en op deze site kon je speciale randen bestellen die de twee lagen waaruit het rolgordijn bestaat dichter langs elkaar laten rollen waardoor het donkerder wordt.  Ik slaap nu als een roosje en ik moet opletten dat ik niet te laat wakker wordt. Met een uitgerust gevoel ga ik ‘s-morgens naar mijn werk. Ik merk overigens ook dat het minder koud is in de kamer. Het duo gordijn isoleert ook goed en daarmee kan ik het dan weer langzaam terug verdienen door te besparen op energie en dat is mooi meegenomen.