Raamdecoratie tegen hinderlijke verlichting van buiten af tijdens de donkere dagen voor kerst

Woon je op een hoek en schijnen de lichten van het verkeer telkens binnen?

Twee jaar geleden kochten we ons jaren 30 huis in een vrij drukke straat.  Het is een mooi huis dat degelijk gebouwd is en grote ramen waarvan de bovenlichten glas in lood bevatten. Na een grondige verbouwing van ruim een jaar was in september ons huis klaar om te betrekken.  De gordijnen die we kochten waren inbetween gordijnen . Deze zijn licht doorlatend en we vinden ze erg mooi passen bij onze ramen.

Raamdecoratie tegen het binnen schijnen van lampen

De inbetweens laten licht door en dat is precies wat ze deden.  Ook in de avond en daar zit de angel van ons probleem.  Omdat er nogal wat auto’s bij ons de straat in draaien wordt het telkens licht en weer donker.  Dat tast de sfeer in huis er aan.  We zijn toen op zoek gegaan naar een aanvullende raambekleding en na wat googelen kwamen we telkens weer terecht bij raamdecoratieshop.nl. We vonder er mooie rolgordijnen in mooie linnen structuur die perfect bij onze inrichting passen. Heel eenvoudig kies je een stof en reken je de prijs uit. Een kind kan de was doen en dus tikte we de bestelknop aan en hebben we onze raamdecoratie besteld.

Verduisterende rolgordijnen laten geen licht door

Het resultaat.

Ze zijn mooi geworden en bovendien besparen we extra op onze stookkosten. Een oud huis is tenslotte minder goed geïsoleerd dan een nieuwbouwhuis, maar daar krijg je natuurlijk  de sfeer uit de jaren 30 voor terug. De rolgordijnen gaan nu dicht in de avond en de rust in huis is heerlijk. Zoek je meer interieur bedrijven, kijk dan hier